4675 3121

Dansk Belægningsentreprise a-s
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf 4675 3121
Fax 4675 4754
dbe@dbe.dk
www.dbe.dk

FIRE ÅRS UDVIKLING

Munkegårdsskolen i Gentofte er tegnet af Arne Jacobsen i 1957. Skolen blev renoveret efter et projekt af Dorthe Mandrup Arkitekter 2008-09. DBE var involveret i gulvprojektet fra 2005, hvor opgaven første gang blev præsenteret: Udvidelsen af skolen skulle foregå under terræn med begrænset dagslys. Interiør materialer - herunder ikke mindst gulvet - skulle være så lyse som muligt.

PUR : EFFEKT OG FUNKTION

Med polyuretan kan der skabes løsninger, som er ikke bare slidstærke og kemisk resistente, men også farverige og med mulighed for individuelle effekter, der kun dårligt lader sig gøre i andre materialer.

Læs mere

GULV I NATUREN

Helsingør Psykiatriske Hospital er disponeret i sin grundplan, så hospitalet fremstår åbent og gæstfrit, men samtidig er i stand til at overvåge og sikre sine patienter.

Læs mere

ROBUST SKØNHED

Næstved: Behovet for mere plads til den lokale administration opstod efter kommunalreformen og sammenlægningen af flere mindre kommuner til den nuværende størrelse. Næstved kommune ønskede sig et offentligt repræsentativt område med generel administration, ekspedition for borgerservice, mødecenter og stadsarkiv.

Læs mere

GULV I NATUREN

To sommerhuse i Hvide Sande er opført efter tegninger af arkitekten Poul Fræhr Hansen, der optaget af den enkleste arkitektur.

Besøg os på FacebookBesøg os på Google+Besøg os på YouTube