4675 3121

Dansk Belægningsentreprise a-s
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf 4675 3121
Fax 4675 4754
dbe@dbe.dk
www.dbe.dk

INDUSTRIGULVE

  • INDUSTRIGULVE skal være stærke og robuste.
  • INDUSTRIGUVE skal være nemme at rengøre.
  • INDUSTRIGULVE skal have et godt design.
  • DBE har kompetencen til at udføre alle INDUSTRIGULVE.

 

FLYDEMØRTEL

DBE Flydemørtel er et cementbaseret industrigulv, som kan danne underlag for anden topbelægning, men også anvendes som afsluttende belægning. Lagtykkelsen er fra 5 til 25 mm og kan efter behov øges yderligere. Trykstyrken er 25 Mpa eller mere. DBE Flydemørtel kan efterbehandles med f.eks. epoxyforsegling. Det er en fordel ved flydemørtel, at store arealer kan færdiggøres på kort tid.

TYND - OG TYKFILM

DBE tynd - eller tykfilms belægninger udføres med produkter, baseret på epoxy, polyuretan eller acryl. Tyndfilm har lagtykkelse fra 0,1 - 0,3 mm, tykfilm fra 0,5 mm og højere. Overfladen bliver blank og nem at renholde. Filmbelægninger er robuste og støvfrie med en høj væsketæthed. Gulvene kan udføres med skridsikring og findes i mange farver.

LÆS DBE NEWS

DBE udfører specialbelægninger, der kan bestå af et mix af to-komponent epoxybindemidler og mineralske fyldstoffer. Der udlægges et tyndt flydelag og tilsættes kvartssand. Dagen efter forsegles gulvet. Den færdige belægning er tæt og kompakt, helt vandtæt og trykfast. Lagtykkelsen kan variere fra mindre end 0,5 mm og til ca. 4 mm. Overfladen kan fremtræde ensfarvet eller dekorativ med struktur fra plan og glat til ru og rustik.

Besøg os på FacebookBesøg os på Google+Besøg os på YouTube