4675 3121

Dansk Belægningsentreprise a-s
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf 4675 3121
Fax 4675 4754
dbe@dbe.dk
www.dbe.dk

ACRYL

  • Hurtighærdende
  • Høj kemisk resistens
  • Fugefri overflade
  • Stor slidstyrke

 

HURTIGHÆRDENDE

Acryl er velegnet til gulvbelægning i bl.a. fødevareindustrien, fx mejerier, slagterier, restauranter, bagerier etc. Acryl er desuden god til altan-belægninger. Acryl er hurtighærdende og derfor velegnet til renoverings-opgaver. Den hurtige hærdetid er også velegnet ved eventuelt produktionsstop. Det høje indhold af opløsningsmidler medfører kortvarige lugtgener under arbejdet.

SLIDSTÆRK

Acryl er en slidstærk belægning der er velegnet til tung mekanisk og kemisk belastning og kan opfylde høje hygiejniske krav, da det er en fugefri belægning. Den normale overfladestruktur er mat finish og ved ilægning af fine eller grove sandkorn, kan skridsikring varieres fra moderat til aggressiv.

LÆS DBE NEWS

DBE udfører specialbelægninger, der kan bestå af et mix af to-komponent epoxybindemidler og mineralske fyldstoffer som bindemiddel. Der udlægges et tyndt flydelag og tilsættes kvartssand. Dagen efter forsegles gulvet. Den færdige belægning er tæt og kompakt, helt vandtæt og trykfast. Lagtykkelsen kan variere fra mindre end 0,5 mm og til ca. 4 mm. Overfladen kan fremtræde ensfarvet eller dekorativ med struktur fra plan og glat til ru og rustik.

Besøg os på FacebookBesøg os på Google+Besøg os på YouTube