4675 3121

Dansk Belægningsentreprise a-s
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf 4675 3121
Fax 4675 4754
dbe@dbe.dk
www.dbe.dk

DBE FLYDEMØRTEL

  • Underlag for anden topbelægning.
  • Kan anvendes alene som industrigulv.
  • Lagtykkelser fra 5 mm til 25 mm.
  • Kan efterbehandles med fx epoxyforsegling.

 

FLYDEMØRTEL

DBE Flydemørtel er et cementbaseret industrigulv, som kan danne underlag for anden topbelægning, men også anvendes som afsluttende belægning. Lagtykkelsen er fra 5 til 25 mm og kan efter behov øges yderligere. Trykstyrken er 25 Mpa eller mere. DBE Flydemørtel kan efterbehandles med f.eks. epoxyforsegling. Det er en fordel ved flydemørtel, at store arealer kan færdiggøres på kort tid.

STÆRKT FUNDAMENT

Høje krav til planhed og tolerancer, stor modstandsdygtighed mod slitage og kørekomfort ved brug af palleløftere og truck. Kravene til gulve i industrien er mange. Det er derfor vigtigt at få afklaret de grundlæggende kriterier inden arbejdet går i gang.

LÆS DBE NEWS

DBE udfører specialbelægninger, der kan bestå af et mix af to-komponent epoxybindemidler og mineralske fyldstoffer som bindemiddel. Der udlægges et tyndt flydelag og tilsættes kvartssand. Dagen efter forsegles gulvet. Den færdige belægning er tæt og kompakt, helt vandtæt og trykfast. Lagtykkelsen kan variere fra mindre end 0,5 mm og til ca. 4 mm. Overfladen kan fremtræde ensfarvet eller dekorativ med struktur fra plan og glat til ru og rustik.

Besøg os på FacebookBesøg os på Google+Besøg os på YouTube