4675 3121

Dansk Belægningsentreprise a-s
Højvangsvej 1
2640 Hedehusene
Tlf 4675 3121
Fax 4675 4754
dbe@dbe.dk
www.dbe.dk

EPOXY

  • Slidstærk belægning
  • Bestandig overfor væskepåvirkninger
  • Let at rengøre
  • Belægningen kan udføres med skridsikring

 

SLIDSTÆRKT

Epoxy er et velegnet erhvervsgulv, ikke mindst, hvor aggressive væsker som syre og kemikalier forekommer. Epoxy er en robust, slidstærk belægning, der er nem at rengøre. Epoxy kan udføres i lagtykkelser fra 0,1 mm. Epoxy kan desuden leveres i mange RAL-farver og med ekstrem skridsikkerhed. Filmbelægninger er robuste og støvfrie med en høj væsketæthed.

TYND - OG TYKFILM

DBE Tyndfilm har en lagtykkelse fra 0,1 - 0,3 mm, slidstærkt, tåler konstant vandpåvirkning og har en halvblank glans. DBE Tykfilm har en lagtykkelse fra 0,5 mm og højere, høj væskeresistens og kemikalie styrke samt en blank glans. 

LÆS DBE NEWS

DBE udfører specialbelægninger, der kan bestå af et mix af to-komponent epoxybindemidler og mineralske fyldstoffer som bindemiddel. Der udlægges et tyndt flydelag og tilsættes kvartssand. Dagen efter forsegles gulvet. Den færdige belægning er tæt og kompakt, helt vandtæt og trykfast. Lagtykkelsen kan variere fra mindre end 0,5 mm og til ca. 4 mm. Overfladen kan fremtræde ensfarvet eller dekorativ med struktur fra plan og glat til ru og rustik.

Besøg os på FacebookBesøg os på Google+Besøg os på YouTube